Acasă Actualitate Reșițenii s-au descălţat înainte de urca în noul tramvai livrat de turci

Reșițenii s-au descălţat înainte de urca în noul tramvai livrat de turci

DISTRIBUIȚI

Reşiţenii s-au descălţat înainte să intre în noul tramvai livrat oraşului de firma turcă Durmazlar. Acesta este primul dintr-un lot de 12 tramvaie pe care autorităţile din Reşiţa le vor achiziţiona.

Contractul a fost semnat în 2020. “Primul tramvai turcesc a ajuns cu bine la Reșița cu un transport agabaritic, iar pe parcursul anului vor veni și celelalte 12. Acestea vor fi garate în depoul de la Renk. Valoarea unui tramvai este de circa două milioane de euro. Administrația locală spune că noile tramvaie sunt supuse testelor la firma producătoare, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia”, notează infocs.ro.

Într-un clip publicat de infocs.ro se pot observa mai multe persoane care se descalţă înainte să intre în noul tramvai. Potrivit clubferoviar.ro, tramvaiul urma să fie vizitat de presă şi de autorităţi, iar cei care au urcat nu au vrut să murdărească noul tramvai. Tramvaiele au o capacitate maximă de 137 de persoane, au dotări la standarde europene, iar vatmanii fac o pregătire specială la Timişoara.

Comentarii

comentarii