Acasă Actualitate Retim și ADID Timiș participă la evenimentul FABRICultura

Retim și ADID Timiș participă la evenimentul FABRICultura

DISTRIBUIȚI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Retim Ecologic Service SA vor fi prezenți la FABRICultura, în Piața Traian din Timișoara, în perioada 1 – 2 octombrie 2022, intervalul orar 12:00 – 16:00.

Reprezentanții celor două instituții au pregătit o serie de activități educative privind gestionarea corectă a deșeurilor, dedicate atât copiilor cât și adulților.

Cei mici pot participa la un joc de cunoaștere și testare a cunoștințelor privind colectarea separată pe platforma Kahoo.it sau își pot decora propriile sacoșe reutilizabile din bumbac.

 Cei mari sunt invitați la dialog pe tema gestionării corecte a deșeurilor.

ADID Timiș și Retim Ecologic Service SA pun un accent deosebit pe informarea și conștientizarea utilizatorilor serviciului (elevi, cetățeni, operatori economici, instituții) cu privire la gestionarea corespunzătoare a deșeurilor.

„Mă bucur mult că zilele acestea suntem aici, în cartierul Traian, care este de altfel și cartierul în care ADID Timiș are sediul. Este o bună ocazie pentru noi să ne cunosaștem mai bine vecinii și să povestim cu ei despre cât de important este să pună în pubela galbenă doar plastic, metal și hârtie/carton și în clopotul verde sticla. Dar, evident că așteptăm aici nu doar locuitorii din Traian, ci și restul timișorenilor care vor să petreacă timp în comunitate. Personal cred în puterea comunității, pentru că așa cum o tot spun cu orice ocazie: doar împreună putem să facem din Timiș cel mai curat județ din România, cu cel mai performant sistem de gestionare a deșeurilor“, a transmis Cristian Moș, președintele ADID Timiș.

Comentarii

comentarii