Acasă Actualitate Revolta cetățenilor de pe str. Vaida Voievod Timișoara: ”Din septembrie, nu a...

Revolta cetățenilor de pe str. Vaida Voievod Timișoara: ”Din septembrie, nu a mai trecut nimeni să măture străzile!”

583
DISTRIBUIȚI

Mai mulți cetățeni care locuiesc de strada Alexandru Vaida Voievod, din zona Complexului Studențesc din Timișoara, se plâng, că la ei pe stradă este o mizerie de nedescris, iar peste toate s-a așternut un strat extins de frunze uscate, care în scurt timp va face dificilă și deplasarea oamenilor.

”Din luna septembrie, nu au mai trecut nimeni să măture străzile. Mesajul nostru este ca nu își fac treaba. Trebuie schimbat modul de lucru. Dacă  tot suntem în Uniunea Europeană, atunci să luăm model de la ei. Trebuie formate echipe mixte pentru tăiat iarba, tăiat gardul viu, cosmetizat copacii. Măturat străzile, măcar o dată  pe săptămână.

Echipele să fie în așa fel organizate,  încât  să cuprindă toate străzile din Timișoara. Nu este suficient să treacă în fiecare zi să măture doar șoselele  Timișoarei, în rest orașul arată tot ca pe vremea lui Robu. Autoritățile să iasă pe teren să avertizeze și să sancționeze firma de curățenie”, este mesajul cetățenilor de pe strada Alexandru Vaida Voievod Timișoara.

Comentarii

comentarii