Acasă Actualitate Ritual de bronzare de acasă – Cum să obțineți un bronz de...

Ritual de bronzare de acasă – Cum să obțineți un bronz de invidiat cu autobronzantul?

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, asta nu înseamnă că nu mai aveți timp de încă un bronz fabulos. Însă dacă vacanțele și timpul liber nu vă sunt chiar la îndemână în această perioadă, puteți opta pentru un autobronzant. În rândurile ce urmează, vrem să vă ajutăm să vă colorați pielea de acasă, în cele mai frumoase și strălucitoare nuanțe. Dacă vă doriți să mai profitați puțin de căldură și să vă afișați în fața celor dragi ca o zeiță ciocolatie, atunci rămâneți cu noi. Vă vom explica, pe pași, cum să aplicați corect acest produs, cum să evitați petele inestetice și cum să eliminați bronzul. Să începem!

 

Vara, ca femeie, este foarte atrăgător să vă afișați în societate cu un bronz curat, fresh și strălucitor. Iar pentru acest lucru, trebuie să țineți cont de câteva criterii. Pentru a ajunge la culoarea dorită și a profita la maxim de efectele oferite de produs, o să vă enumerăm pașii promiși. Însă înainte, câteva cuvinte despre autobronzant: acesta este un produs cosmetic, cum este și protecția solară, de exemplu. El ajută la colorarea pielii într-un mod cât mai armonios și cu look natural. Dihidroxiacetona este substanța activă din compoziția sa, care ajută la colorare. Atât am avut de spus, ca introducere, iar acum vom continua cu lista de pași amintită.

 

 • Pași de urmat pentru o aplicare corectă
 1. Primul pas pentru aplicarea corectă a acestui produs este exfolierea. Acest procedeu vă va ajuta să eliminați pielea moartă de pe stratul superior al corpului, și va spori bronzarea.

 

 1. Al doilea pas constă în epilare. Este foarte important să eliminați din timp părul nedorit de pe piele, pentru ca bronzul să poată cuprinde întregul corp și să se așeze fără pete.

 

 1. Ultimul pas este hidratarea. Chiar dacă este ultimul, acesta e cel mai important pas. De ce? Fiindcă, dacă aplicați soluția pentru bronzul de acasă pe o piele uscată, se vor forma pete inestetice.

 

 1. După ce urmați cu atenție aceste criterii, puteți trece la bronzat, pasul cel mai așteptat. Folosiți o mănușă specială pentru aplicarea soluției, întindeți bine pe toată suprafața dorită și masați ușor până la absorbția completă.

 

 1. Acum, vrem să vă vorbim și despre cum să bronzați fiecare parte a corpului. Vom începe cu mâinile și picioarele. Este bine să aplicați câte două straturi de autobronzant pe corp, pentru a se menține cât mai mult. Începeți cu picioarele, de la glezne în sus, și conținuați cu mâinile. După ce ați ajuns la umeri și ați terminat de masat până la absorbție, puteți reaplica produsul, tot de la glezne în sus. La tălpi și palme, însă, este o altă discuție. Aplicați soluția cu atenție, ca și până acum, iar până la uscare, nu uitați să vă ștergeți bine între degete și în zona unghiilor. Așa, veți evita petele întunecate nedorite.

 

 1. Continuăm cu fața și urechile. Pe aceste zone este bine să aplicați un singur strat de produs. Chipul și gâtul tind să prindă culoarea mai repede și, cu siguranță nu v-ați dori să apăreți portocalie. Și datorită machiajelor pe care le veți folosi, veți reuși să aveți un aspect de zeiță. În combinație cu un bronz aplicat corect, veți atrage toate privirile. Și nu în ultimul rând, nu uitați de urechi! Chiar dacă vă place să vă purtați părul desprins, tot va trebui să vă bronzați și urechile, pentru un aspect cât mai natural.
 • Eliminarea petelor și a bronzului

După ce ați urmat pașii pentru o bronzare corectă, se poate totuși să rămâneți cu pete, din neatenție sau grabă. Stați fără griji, vă spunem noi cum se elimină. Pentru reducerea culorii întunecate din zona degetelor și a unghiilor, puteți folosi următoarele:

 • Lămâia: stoarceți zeama fructului într-un recipient și folosiți un bețișor de bumbac pentru a elimina petele.
 • Bicarbonatul de sodiu: formați o soluție din bicarbonat și apă, pe care apoi o tamponați cu o dischetă de bumbac pe zonele afectate.
 • Oțetul: deși este o variantă mai puțin plăcută, în special ca miros, ea dă aceleași rezultate dorite. Luați o dischetă și turnați foarte puțin oțet, apoi tamponați zonele afectate.

Iar dacă vă doriți să eliminați bronzul complet, trebuie doar să faceți un duș îndelungat cu apă fierbinte, să folosiți ulei de corp după spălare sau chiar și șervețele umede pentru bebeluși, pentru eliminarea cât mai precisă a culorii. Veți reveni la aspectul natural imediat.

 

Iată-ne ajunși la final. Acum că ați aflat pașii de urmat pentru aplicarea corectă a autobronzantului, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți nuanța perfectă a produsului și să vă bucurați de rezultatele excepționale. Cu siguranță veți impresiona cu fiecare mișcare!

Comentarii

comentarii