Acasă Cultura HOMING – descoperind acasă – amplă expoziție de artă până în...

[RO] HOMING – descoperind acasă – amplă expoziție de artă până în 3 septembrie, la Casa Artelor Timișoara

657
DISTRIBUIȚI

Întrebarea celei de-a doua zi de Pop-Up-schimb de povești, din 26 iunie, este: Cum sună acasă?, iar întrebarea celei de-a treia zi, în 27 iunie, este: De ce să moară capra vecinului?

Astfel, până în 3 septembrie 2019 toate poveștile despre fenomenul acasă vor prinde viață sub forma unei ample și inedite expoziții la Casa Artelor, în galeria din subteran, de pe str. Pacha nr. 8 din Timișoara.

Cât de departe ne poartă muzica? Și încotro? Artistul flo‘ va crea un covor electric de vibrații electrizante, pe care toți să plutim, fiecare din locșorul său, dar totuși împreună.

Curtea interioară a Casei Artelor ne va învălui cu sunete care dau tonul poveștilor despre plecare și întoarcere.

”Te invităm într-o călătorie acustică. Lasă-te dus de val sau fă valuri cu povestea ta. Ce cântece te poartă, care melodii călătoresc cu tine? De ce povești îți amintesc? Alătură-te schimbului muzical inspirat de flo‘ și fii sigur că preferințele tale muzicale vor fi parte integrantă a poveștii.
Ne bucurăm să putem explora alături de tine sunetul legat de HOMING”, îndemnă organizatorii.

De ce să moară capra vecinului?

”Cine crede că detergentul din Germania spală mai bine? Sau că nemții nu au umor? Cine nu se poate abține din a-și dori să-i moară capra vecinului?

Într-un performance despre mituri vom descoperi ce se ascunde în spatele unora dintre ele și de ce sunt atât de amuzante. Ne bucurăm să putem găsi împreună cu tine clișeul legat de HOMING”, mai îndeamnă organizatorii.


Comentarii

comentarii