Acasă Actualitate Robu critică „gruparea Grindeanu” din PSD Timiş

Robu critică „gruparea Grindeanu” din PSD Timiş

258
DISTRIBUIȚI

robu

Tensiunile dintre PNL şi PSD devin din ce în ce tot mai vizibile şi la nivel local. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a avut o nouă ieşire publică la adresa social-democraţilor, în special la adresa „grupării Grindeanu” din PSD Timiş. Sursă de neînţelegeri este, de această dată, clubul de fotbal Poli. 

La ultima şedinţă a Consiliului Local Timişoara, consilierii ar fi trebuit să voteze numirea unui reprezentant în Consiliul Director al ACS Poli, după vacantarea poziţiei pe care o ocupa fostul viceprimar Sorin Grindeanu, devenit între timp deputat. Consilierii PSD ar fi dorit ca Sorin Grindeanu să fie înlocuit tot cu un consilier PSD. Primarul Robu a retras însă de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre.

Motivele gestului şi nemulţumirea primarului a ieşit la iveală pe reţeaua de socializare Facebook. Robu susţine că Poli este echipa de suflet a tuturor timişorenilor, indiferent de opţiunea lor politică, de etnie sau statut social, iar situaţia va rămâne aceeaşi cătă vreme va avea un cuvânt de spus în Timişoara.

Cer imperativ PSD Timiş şi mai ales grupării Grindeanu să renunţe la pretenţia ca PSD să aibă 2 reprezentanţi în Consiliul Director al ACS Poli, iar PNL şi celelalte partide să rămână fără niciunul. Pretenţia este cu atât mai deplasată cu cât, după cum este cunoscut de toată lumea, iniţiativa şi diligenţele creării acestei noi Poli îmi aparţin şi eu sunt cel ce şi-a asumat cea mai mare răspundere asupra proiectului, prin sumele angajate pentru susţinerea sa. Dar eu nu pledez pentru interesul PNL, ci pentru ca acest sublim fenomen numit Poli să nu ajungă cu culoare politică şi nici măcar susceptibil de aşa ceva. Iată de ce, propunerea mea este ca în Consiliul Director al noii Poli să fie reprezentate prin câte o persoană fiecare din primele 3 partide după numărul de consilieri locali şi judeţeni, la ora actuală: PNL, PSD şi PDL”, scrie Robu pe Facebook.

Comentarii

comentarii