Acasă Administraţie Robu garantează, deşi nu are absolut nicio informaţie concretă: Se va lucra...

Robu garantează, deşi nu are absolut nicio informaţie concretă: Se va lucra la sala polivalentă, din 2020

644
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu spune că a discutat cu ministrul Dezvoltării şi ştie că vor fi, anul viitor, bani pentru priectul sălii polivalente a Timşoarei. Bani pentru hârtii, studii, etc, nu vă gândiţi la minuni, la sume alocate pentru construcţia în sine. Deocamdată nu se ştie când va fi cel puţin lansată licitaţia, dar primarul debordează de optimism şi e sigur că lucrările efective încep chiar în 2020. Având în vedere interlocutorul, căruia i-a „crescut” casa cu sute de metri pătraţi de la o singură grindă pusă greşit, nu se ştie dacă viitoarea sală nu va avea şi mai multe locuri pe scaune pentru spectatori!

„Am avut o discuţie cu ministrul Dezvoltării, despre sala polivalentă. Acesta mi-a garantat că vom avea bani în buget pentru preparativele în zona de proiectare, ulterior să fie realizată şi licitaţia efectivă. Noi trimitem la Compania Naţională de Investiţii nota de proiectare, am făcut ultimele ridicări topo. E proiect major al României. Nu am discutat concret când se poate face licitaţia, cred că în primăvară, s-ar putea să existe destulă prevedere bugetară în aşa fel încât să se poată da drumul la proceduri. Eu sunt convins că lucrările vor începe încă din 2020. La asemenea proiecte nu vin firme neserioase. Sigur nu va fi gata sala în 2021”, a declarat Robu.

Iar dacă tot vorbim despre firme serioase sau neserioase, Robu a spus că sala mică, cea a Politehnicii, unde şi primăria bagă bani, va fi, totuşi, gata în 2021, chiar dacă societatea care o construieşte nu este nici de această dată una prea serioasă.

Comentarii

comentarii