Acasă Administraţie Rocadă la șefia Colterm, din „motive de ordin personal”. Bogdan Nanu, noul...

Rocadă la șefia Colterm, din „motive de ordin personal”. Bogdan Nanu, noul director general, iar Emil Șerpe rămâne „adjunct”

615
DISTRIBUIȚI

La două zile de la anunțul lansat de primarul Dominic Fritz, că se va încerca impunerea concordatului la Colterm, se anunță schimbări la șefia companiei locale de termoficare. Bogdan Nanu și Emil Șerpe fac schimb de poziții. Primul ajunge director general, al doilea rămâne director general adjunct. Reprezentanții companiei vorbesc de o decizie luată chiar de Șerpe, din motive de ordin personal.

„Având în vedere măsurile de reorganizare care se află în curs de implementare la Colterm S.A., începând cu 1 februarie 2021, funcția de director general va fi ocupată de dl. Bogdan Nanu, actualmente director general adjunct. Dl. Emil Șerpe va trece pe poziția de director general adjunct, fiind decizia domniei sale, pe motive de ordin personale”, transmit reprezentanții Colterm.

Bogdan Nanu, venit doar de câteva luni în companiei și de fix una în conducerea acesteia, îl recomandă „experiența vastă în domeniul financiar a d-lui Bogdan Nanu, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vor fi implementate la nivelul companiei de termoficare măsuri de reorganizare a societății, care vizează, în principal, restructurări de ordin economic, condiții în care expertiza acestuia va fi un garant pentru revigorarea Colterm S.A”, mai transmit reprezentanții companiei.

Bogdan Nanu este absolvent de Inginerie Economică, la Politehnica Timișoara. A fost angajat al Price Waterhouse Coopers, iar în 2003 a devenit partener al Associated Business Advisors, unde este director al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri și Management.

În schimb, Emil Șerpe, rămas totuși în companie, ar urma să contribuie cu „experiența sa din ultimii șase ani în cadrul companiei, din care ultimii patru de pe funcția de director general”.

Comentarii

comentarii