Acasă Sport Răzvan Trandu are mari şanse să ajungă la Săgeata Stejaru

Răzvan Trandu are mari şanse să ajungă la Săgeata Stejaru

DISTRIBUIȚI

Cosmin Contra, Paul Codrea sau Cristian Dancia sunt doar câteva nume de fotbalişti timişoreni care au părăsit Timişoara la vârste fragede pentru a evolua la alte echipe. De fiecare dată, echipele timişiorene, în special Poli, nu au ştiut să-i evalueze pe aceştia la adevărata lor valoare, cedându-i la alte echipe din Liga I, în special granzilor din Bucureşti. De fiecare dată, aceşti jucători au făcut cale întoarsă, oficialii polişti fiind nevoiţi să scoată bani frumoşi pentru înregimentarea lor.
Conducerea clubului timişorean nu a prea învăţat din greşelile comise în trecut, un nou fotbalist de perspectivă de aici, care nu a împlinit nici 19 ani, fiind pe picior de plecare la o altă echipă. Este vorba despre mijlocaşul Răzvan Trandu de la Fortuna Covaci. Acesta este la un pas de a semna cu Săgeata Stejaru, echipă care evoluează în eşalonul secund, în prima serie. Chiar dacă, pentru unii, numele echipei Săgeata Stejaru nu spune prea multe, trebuie menţionat că formaţia din Dobrogea a terminat turul campionatului pe un onorabil loc 4, cu 31 de puncte acumulate, la o diferenţă de doar cinci puncte faţă de Victoria Brăneşti, liderul seriei. Transferul lui Răzvan Trandu la Săgeata Stejaru a ţinut mult şi de insistenţele lui Aurel Şunda, antrenorul echipei, care este timişorean. Acesta a antrenat cu succes mai multe echipe româneşti din primele două eşaloane, având la activ şi patru promovări în Liga I. Săgeata Stejaru este o formaţie în care investitorii sunt aromâni şi este una dintre echipele cu un buget generos pentru pretenţiile ligii secunde, diferenţa de doar cinci puncte de liderul Seriei I fiind foarte posibil de recuperat.
Răzvan Trandu a fost selecţionat în premieră la o acţiune a primei reprezentative Under 18, la finalul anului trecut, urmând să fie rechemat şi anul acesta. Fotbalistul timişorean se va întâlni la la Săgeata Stejaru cu Alin Paleacu, George Şoltuz sau Gheorghe Goşa, fotbalişti care au evoluat pentru echipe din Timişoara, primii doi trecând şi pe la Poli, dar în perioade diferite.
O altă ofertă sosită pe adresa clubului timişean pentru Răzvan Trandu este tot din Liga II şi tot din prima serie, de la Petrolul Ploieşti, formaţia pregătită de Vali Răchită fiind foarte interesată de serviciile proaspătului internaţional de juniori.

Comentarii

comentarii