Acasă Actualitate Șapte străzi din nordul Timișoarei vor avea iluminat public modern

Șapte străzi din nordul Timișoarei vor avea iluminat public modern

DISTRIBUIȚI

Șapte străzi din nordul Timișoarei ar urma să aibă iluminat public modern, transmit reprezentanții primăriei. Joi, 13 octombrie, a fost semnat, în urma licitației, contractul de proiectare și execuție cu ELBA COM SA, pentru extinderea iluminatului public în Calea Aradului Est.

În urma lucrărilor, vor fi construiți 73 de stâlpi dotați cu 73 de corpuri de iluminat cu LED. Aceștia vor amplasați pe străzile Marcel Iancu, Marginii, Constantin Vâlceanu, Ion Barbu(parțial), Petru Culianu, Alexandru Paleologu, Neagu Djuvara. De asemenea, va fi instalată o rețea subterană de cabluri de 2125 de metri lungime.  Valoarea contractului este de 1.004.587,29 de lei (TVA inclus), iar durata este de 9 luni.

Reprezentanții primăriei amintesc și de alte proiecte de iluminat public aflate în curs: Pe Calea Aradului, Calea Torontalului și Calea Sever Bocu, printr-un proiect de peste 2 milioane de lei vor fi montate peste 500 de corpuri de iluminat LED, economice, iar în Parcul Botanic va fi iluminat în premieră, în urma altui proiect de 2,4 milioane de lei.

Comentarii

comentarii