Acasă Administraţie Şase spitale din Timiş vor primi câte 250.000 de lei prin intermediul...

Şase spitale din Timiş vor primi câte 250.000 de lei prin intermediul unei scheme de minimis derulată de CJT

627
DISTRIBUIȚI

CJ Timiş va susţine cu fonduri nerambursabile un număr de şase spitale din judeţ. Acestea vor fi dotate cu aparatură medicală de calitate. Sunt şase unități spitaliceşti care vor putea oferi servicii mai bune publicului, prin intermediul acestui program.

În premieră pentru Timiș, s-a reușit punerea la punct a unei scheme de minimis pentru finanțarea spitalelor orășenești, astfel că şase unități vor beneficia de câte 250.000 de lei, fonduri nerambursabile, pentru achiziția de aparatură medicală.

„Consiliul Județean Timiș a finalizat, prin comisia de selecție și evaluare a proiectelor, analiza dosarelor depuse și a decis că fiecare dintre cele 6 spitale – Clinic Municipal de Urgență Timișoara, Municipal Lugoj, Orășenesc Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta și Făget – va beneficia de sprijinul financiar nerambursabil. Fondurile disponibile pentru accesare erau de 1,5 milioane de lei. Urmează semnarea contractelor și achiziția astfel că pacienții din Timiș vor putea conta pe servicii medicale mai bune”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele CJT.

Comentarii

comentarii