Acasă Actualitate Se deschid pentru practicarea sportului curțile a 12 școli din Timișoara

Se deschid pentru practicarea sportului curțile a 12 școli din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara deschide curțile școlilor în cadrul unui program pilot realizat împreună cu 12 instituții de învățământ din oraș. Programul va funcționa conform regulamentelor individuale ale școlilor, pe baza hotărârii de consiliu local care prevede acest lucru, începând cu vineri, 7 iulie 2023, pentru o perioadă nedeterminată.

Accesul în curțile școlilor este permis tuturor copiilor și tinerilor care sunt elevi, pe baza carnetului de elev și este gratuit. Dacă elevul are mai puțin de 10 ani, trebuie să vină însoțit de un părinte sau un tutore legal.

Elevii pot practica activități sportive și recreative individuale, în grup sau în echipe. Vor avea acces doar pe terenurile de sport, după încheierea orelor de curs și în afara perioadelor de examene, olimpiade sau evenimente speciale.

Programul ”Curți Deschise pentru Sport” face parte dintr-un efort mai amplu de a sprijini activitatea sportivă pentru copii și tineri. În această primă etapă, ne asigurăm că regulile sunt respectate de către toți cei implicați: elevi, școli, alte instituții. Școlile partenere vor asigura serviciile de pază, iar Poliția Locală va patrula regulat pentru a verifica respectarea regulilor.

Pentru mai multe detalii și pentru regulamentul complet, puteți accesa următorul link:

https://pmt.ro/deschidem-curtea-scolii

Comentarii

comentarii