Acasă Actualitate Se spală în continuare străzile din Timișoara

Se spală în continuare străzile din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță, pe rețelele de socializare, că echipajele Brantner continuă să spele străzile din Timișoara, pentru a le menține curate și puțin mai răcoroase. Ar fi trei trasee principale, cu 75 de străzi și o suprafață de 400.000 de metri pătrați.

„Echipele de salubrizare Brantner lucrează în continuare cu utilajele specializate pentru stropirea și spălarea străzilor, mai ales cele cu trafic intens. Sunt stabilite 3 trasee principale care cuprind 75 de străzi, în cea mai mare parte artere principale, dar și străzi conexe, cu suprafața totală de aproape 400.000 mp. Se diminuează disconfortul termic prin scăderea temperaturii la nivelul asfaltului și se elimină praful care se poate antrena în aer”, precizează reprezentanții municipalității.

Aceștia amintesc că există și alte acțiuni de curățenie: măturat manual, curățare praf și alte de reziduuri prin ras la rigolă. Marți seară, de exemplu, au fost spălate tronsoanele de trotuare umbrite de duzi sau corcoduși, care sunt murdărite de fructele coapte căzute pe timpul verii. Astfel de situații s-au întâlnit pe străzile Nistrului, 1 Decembrie 1918, Spl. N. Titulescu și Andrei Șaguna. „Se va interveni în continuare pentru curățarea zonelor identificate pe parcursul lucrărilor curente de curățenie și întreținere”, asigură reprezentații primăriei.

Comentarii

comentarii