Acasă Actualitate Secţia 1 Poliţie s-a mutat în casă nouă

Secţia 1 Poliţie s-a mutat în casă nouă

914
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au devenit vecini cu comunitarii…
Peste 150.000 de euro! Atât a investit Primăria Timişoara în dotările noului sediu al Secţiei 1 Poliţie de pe strada Lorena. Noua locaţie în care îşi vor desfăşura activitatea poliţiştii Secţiei 1 este chiar în vecinătatea Poliţiei Comunitare. Astfel cele două instituţii vor putea conlucra mai bine între ele. Poliţiştii vor plăti o chirie modică, pentru că stau în noul sediu, ne asigură purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei.

Au în grijă 80.000 de oameni

180 de poliţişti îşi vor desfăşura activitatea în noul sediu, 130 de poliţişti aparţinând Secţiei 1, iar 50 de la biroul furturi auto, care s-a mutat şi el în noua casă. Acest sediu era prioritar pentru oamenii legii, asta pentru că vechea locaţie de lângă Gara de Nord era prea mică şi era foarte greu de lucrat în aceste condiţii. În aria de acoperire a Secţiei 1 Poliţie Timişoara sunt acum aproape 80.000 de oameni, de asemenea agenţii de poliţie trebuie să asigure liniştea şi în pieţele Badea Cârţan şi 700 dar şi să patruleze prin majoritatea parcurilor din Timişoara. Şefa Secţiei 1 Poliţie, Ana Grigorovici, este bucuroasă că, în sfârşit, oamenii din subordinea ei pot lucra în condiţii normale.

Pentru siguranţa timişorenilor

"Le mulţumesc celor care ne-au ajutat să avem şi noi un sediu modern, aşa cum era şi normal de altfel, banii pentru amenajarea spaţiului au venit de la Primăria Timişoara care a înţeles nevoile noastre", spune Ana Grigorovici. Primarul oraşului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu, spune că, în ultimii ani, municipalitatea s-a preocupat de asigurarea siguranţei cetăţenilor oraşului. "În ultimii ani, noi am investi foarte mulţi bani la poliţia comunitară şi mai nou pentru amenajarea Secţiei 1  Poliţie. Am făcut aceste investiţii pentru ca locuitorii oraşului să fie în siguranţă", spune primarul Municipiului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu.

Comentarii

comentarii