Acasă Actualitate Șeful CJ Timiș, Alin Nica, și-a ales un număr de patru consilieri

Șeful CJ Timiș, Alin Nica, și-a ales un număr de patru consilieri

987
DISTRIBUIȚI

La doar câteva zile de la numire, Alin Nica, noul președinte al Consiliului Județean Timiș și-a stabilit și primii consilieri cu care va lucra în mandatul său. Piesa cea mai grea este Viorel Coifan, căruia i se alătură Marian Constantin Vasile, Vasile Ciuruș și Flaviu Iepan.

Cel mai cunoscut dintre noii consilieri este Viorel Coifan, cel care a condus timp de două mandate CJT, dar care, la ultimele selecții interne nu a mai căpătat un loc pe lista de posibili consilieri județeni. Al doilea consilier al lui Nica este Marian Constantin Vasile, fost vicepreședinte al CJ Timiș, fost consilier județean, care a renunțat la post și la calitatea de membru al PNL după ce nu s-a mai regăsit în politica făcută de Nicolae Robu. Ulterior s-a mutat la PLUS, unde nu a făcut prea multă vechime, după ce alianța partidului cu cei de la USR nu i-a acceptat candidatura la funcția de primar al Timișoarei, în fața lui Dominic Fritz. Acum revine spre ”aripa” liberală a politicii.

Un alt fost consilier județean, Flaviu Iepan, trecut prin mai multe funcții oferite de partid în consiliile de administrație locale, fiind chiar numit și consilier județean, după un miniscandal legat de plecarea din PNL a unei alte consiliere județene, Georgeta Rus.

Al patrulea consilier este Vasile Ciuruș, un economist sosit pe post din mediul privat. El nu a mai făcut politică și nu a mai lucrat în administrație.

Comentarii

comentarii