Acasă Administraţie Semnal de alarmă! Două localități aproape de Timișoara rămân fără apă trei zile

Semnal de alarmă! Două localități aproape de Timișoara rămân fără apă trei zile

331
DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează ca, în perioada 2-5 noiembrie, zilnic între orele 9-15, se va opri furnizarea apei în Bazoș, Petrovaselo și cartierul Ianculeasa, localități din județul Timiș  racordate la Aquatim.

Scopul este spălarea rezervorului de înmagazinare nr. 2 din cadrul Stației de Tratare a Apei din Recaș și a rețelei de distribuție din Bazoș. Pe tronsonul pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în restul localității alimentarea cu apă va fi întreruptă.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată – atrage atenția Aquatim.

Comentarii

comentarii