Acasă Eveniment „Și-a luat mulți pumni în față de la oameni”, iar acum s-a...

„Și-a luat mulți pumni în față de la oameni”, iar acum s-a gândit să sară la bătaie, cu un cui și baston telescopic, la o controlare STPT

1820
DISTRIBUIȚI

Joi seară, în jurul orei 18.00, în stația 3 August 1919 (Parcul Poporului), pe sensul spre Piața Traian, un bărbat s-a îndreptat brusc, cu un cui de mari dimensiuni în mână, între degete, spre o controloare STPT. Norocul femeii a fost că era însoțită de polițiștii locali, care au îndepărtat persoana violentă. Evenimentul a avut loc imediat după coborârea din tramvaiul 4.

La verificări, polițiștii au mai găsit asupra bărbatului un baston telescopic și un ciocan. Trecând la legitimarea acestuia, polițiștii locali au stabilit că se numește R.C., de 31 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta a declarat că avea asupra sa obiectele respective deoarece „mi-am luat mulți pumni în față de la oameni”.

„Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port ilegal de arme albe”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii