Acasă Actualitate Simona Neumann și-a luat rămas-bun de la Asociația Timișoara 2021 – Capitală...

Simona Neumann și-a luat rămas-bun de la Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii

DISTRIBUIȚI

Simona Neumann, directorului executiv al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, a transmis un mesaj de rămas-bun membrilor Consiliului Director, ai ATCEC și colegilor echipei executive.

”Așa cum ați aflat, în 27.12.2021 mi-am prezentat demisia către domnul Dominic Fritz, președintele Consiliului Director, având perioada legală de preaviz, conform contractului individual de muncă, de 20 de zile lucrătoare.

Prerogativele directorului executiv vor fi preluate, conform Statutului, până la decizii ulterioare, de doamna Ioana Băla-Ghiran, Manager de Operațiuni.

Raportul anual de activitate al Asociației pentru anul 2021, care face parte din nota mea de predare, l-am lăsat la asociație și vă va fi transmis de către colegii mei.

Doresc să vă mulțumesc pentru întreaga colaborare de-a lungul anilor, ani ce au inclus atât perioada de pregătire a candidaturii, cât și aceea de după câștigarea titlului și care a presupus pregătirea Programului Cultural pentru anul capitalei europene a culturii. A fost o călătorie plină de provocări, dar frumoasă. Zece ani pentru pregătirea unui singur an, acela al celebrării titlului, pot părea mulți dacă privim doar din această perspectivă, dar importanța acestui proiect și al titlului european rezidă în călătoria transformării orașului. Și, ca orice transformare, aceasta necesită timp și perseverență.

Vă urez să vă bucurați de munca Dvs. și a comunității în anul 2023 și după. Titlul conferit orașului Timișoara este al cetățenilor și a fost câștigat de Asociație împreună cu toți colaboratorii săi”.

Simona Neumann a fost director executiv al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în perioada ianuarie 2013 – 24 ianuarie 2022. În 2016 a reușit să câștige cu dosarul întocmit de ea concursul internațional privind Capitala Europeană a Culturii din 2021. Din cauza pandemiei, evenimentul s-a mutat în 2023.

Comentarii

comentarii