Acasă Administraţie Societatea Aquatim suplimentează rețeaua de alimentare cu apă și canalizare din comuna...

Societatea Aquatim suplimentează rețeaua de alimentare cu apă și canalizare din comuna Moșnița Nouă, cu 29 milioane de lei

472
DISTRIBUIȚI

Operatorul regional de apă și canal, A quatim Timișoara, va extinde rețeaua de alimentare cu apă, cu 15 kilometri, respectiv cea de canalizare, cu 10 kilometri, în cele trei localități din comuna Moșnița Nouă. Suma alocată, din bani europeni, este de 19 de milioane de lei.

Investiția este realizată printr-un proiect european derulat de Aquatim, prin programul POIM 2014-2020, Consiliul Județean fiind partener, asigurând o parte din cofinanțarea necesară. Lucrarea presupune și instalarea a 4 stații de pompare a apei uzate, cât și a unei conducte de refulare de peste 2 km.

”Contractul a fost semnat marți, la Consiliul Județean, ocazie cu care am solicitat asigurări de la constructor că lucrarea va putea fi recepționată și parțial, pe anumite porțiuni, astfel încât să nu stăm cu toate străzile sparte până la termenul final al contractului, de 24 de luni. Mai mult, firma care se ocupă de lucrare va trebui să readucă zonele afectate la starea inițială”, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii