Acasă Eveniment Şofer inconștient pe A1. A mers mai mulți kilometri pe contrasens pe...

Şofer inconștient pe A1. A mers mai mulți kilometri pe contrasens pe autostradă, până a fost oprit de doi tiriști

695
DISTRIBUIȚI

Un şofer care a ratat ieşirea de pe autostradă a fost la un pas să producă o tragedie. Pe şoseaua de mare viteză dintre Sibiu şi Deva, omul a întors maşina şi a mers pe contrasens mai mulţi kilometri. Doi şoferi de tir au salvat situaţia după ce au blocat toată circulaţia şi l-au obligat pe şoferul inconştient să oprească cursa nebună. Totul a fost filmat.

Banda de depăşire. Viteză legală – 130 de kilometri pe oră. Pe lângă parapet, un bărbat din Mureş, conduce, senin, pe contrasens. În ultimul moment, două autoturisme reuşesc să evite impactul frontal. În spatele lor, la volanul unui tir, un om încearcă disperat să prevină un carnagiu.

Şoferul tirului îşi pune maşina paravan în faţa bărbatului inconştient. Nici aşa, individul nu pare să înţeleagă pericolul.Pe a doua bandă a autostrăzii, ajunge în paralel un alt tir. Imediat, şoferul blochează total circulaţia.

Din neatenţie, omul ratase ieşirea de pe autostradă spre Sibiu. Inexplicabil, a continuat să circule pe contrasens, pe banda de viteză, în loc să oprească pe cea de urgenţă. 

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul inconştient. La începutul anului, în dreptul oraşului Sibiu, un şofer care a mers cu maşina pe contrasens pe Autostrada spre Orăştie a intrat în plin într-un microbuz în care erau 12 oameni.

În iunie, printr-un scenariu asemănător, pe Autostrada Vestului, lângă Timișoara, un şofer beat a omorât un băiat de cinci ani şi pe bunicii lui şi a băgat în comă un alt copil de şase ani. În doar câteva luni, peste zece şoferi au fost filmaţi pe autostrăzile din România în timp ce mergeau pe contrasens.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii