Acasă Eveniment Şoferul de 19 ani care a omorât un copil și a rănit...

Şoferul de 19 ani care a omorât un copil și a rănit alți cinci, pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv 30 de zile

DISTRIBUIȚI

Şoferul în vârstă de 19 ani care miercuri seară a lovit pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani, şase copii, unul dintre ei a decedat joi, iar alţi cinci sunt încă în spital, unul în stare gravă, intubat la ATI, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În momentul accidentului, tânărul nu avea permis de conducere şi consumase alcool, iar după accident a fugit de la faţa locului. 

Tânărul de 19 ani a fost joi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, iar aceştia au decis arestarea lui pentru o perioadă de 30 de zile. Este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentlui, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie. Pe timpul nopţii, trei copii au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.

Joi, copilul de 11 ani care a fost resuscitat imediat după accident, a murit la Spitalul din Petroşani. Doi dintre copiii transferaţi la Timişoara se află internaţi la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, cu fracturi la nivelul picioarelor şi leziuni la cap. Un al treilea este intrnat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara,  intubat, în stare gravă.

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.

 

Comentarii

comentarii