Acasă Administraţie Spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități, în perioada 28...

Spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, în Timiș

468
DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, în zilele următoare, se vor efectua spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități. Astfel, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, zilnic între orele 9-15, în Petrovaselo și Bazoș se va întrerupe furnizarea apei.

De asemenea, pe 28 septembrie, între orele 8-16, se va sista livrarea apei în Balinț și Târgoviște, iar pe 29 septembrie, între orele 8-16, în Bodo și Fădimac. Tot pe 29 septembrie, între orele 8-16, presiunea apei va fi scăzută în Făget, pe străzile Ștefan cel Mare, Dorobanților, Calea Bichigiului, Sebastian Olariu, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Mihai Eminescu, Calea Lugojului, Drumul Gladnei și Spitalului.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

 

Comentarii

comentarii