Acasă Actualitate Spitalul Municipal Timișoara – finalist la Romanian Healthcare Awards 2022 la categoria...

Spitalul Municipal Timișoara – finalist la Romanian Healthcare Awards 2022 la categoria “Echipa Medicală a Anului”

DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara a fost desemnat finalist la Romanian Healthcare Awards 2022 la categoria “Echipa Medicală a Anului”.

Nominalizarea este pentru proiectul “Abordări comune pentru diagnosticul precoce și tratamentul cancerului tiroidian în populația ariilor partenere”, cod proiect RORS 350.

Romanian Healthcare Awards este singură competiție cu juriu internațional dedicată profesioniștilor din sănătate din România.

Ceremonia de Premiere va avea loc la JW Marriott Grand Hotel din București, vineri, 16 decembrie, ora 19:00.

În cadrul Ceremoniei, Finaliștii celor 7 categorii ale competiției vor fi premiați cu diplomele de excelență Romanian Healthcare Awards 2022 și tot în cadrul Ceremoniei 7 dintre finaliști vor primi și trofeele categoriilor.

Prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Categorii“Medicul Anului”, “Echipa Medicală a Anului”, “Spitalul Anului”

“Proiectul de Cercetare al Anulului”, “Inovația Medicală a Anului”, “Campania Medicală a Anului”, “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.

Anunțarea câștigătorilor și ceremonia de decernare a trofeelor și premiilor în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards: 16 decembrie 2022, JW Marriott Grand Hotel, București, Sala Constanța Ballroom.

 

Comentarii

comentarii