Acasă Eveniment Starea copilului de 2 ani, care a căzut de la etaj, într-un...

Starea copilului de 2 ani, care a căzut de la etaj, într-un mall din Arad, este în continuare critică. Medicii de la Timișoara fac eforturi ca să îl salveze

DISTRIBUIȚI

Un caz şocant îngrozea întreaga ţară în urmă cu două zile. Un copil căzut de la etaj, în mijlocul unui mall plin cu oameni. Băieţelul de nici doi ani se află în continuare internat în spital, în stare critică, în comă. Incidentul a avut loc într-o clipă de neatenţie a mamei. Copilul s-ar fi strecurat prin spaţiul îngust dintre balustradă şi perete şi a căzut în gol de la etajul doi.

Copilul este în continuare în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului judeţean din Timişoara, iar medicii fac eforturi ca să îl salveze.

Alături de el sunt în permanenţă părinţii care le-au interzis cadrelor medicale să mai ofere orice informaţie privind evoluţia stării de sănătate a celui mic.

Viaţa sa a luat o turnură nefericită, sâmbătă seara, când sub privirile mamei a reuşit să se strecoare pe lângă o balustradă şi să se prăbuşească în gol de la etajul doi. Totul s-a întâmplat într-un centru comercial din Arad.

Din cauza stării sale destul de grave, medicii de acolo au decis să îl transfere la Timişoara. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporlă din culp şi încearcă să afle exact cum s-a produs incidentul, scrie observatornews.ro.

Comentarii

comentarii