Acasă Cultura STPT îi invită pe bănățeni la o întâlnire cu Vocea României, pe...

STPT îi invită pe bănățeni la o întâlnire cu Vocea României, pe tramvaiul platformă din Piața Unirii

DISTRIBUIȚI

Duminică, 20 august, Societatea de Transport Public Timișoara îi invită pe bănățeni la o întâlnire cu Vocea României, pentru un nou concert pe tramvaiul platformă din Piața Unirii.

Andreea Vlas și Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României 2019, vor susține un concert acustic în Piața Unirii, acompaniați de Edi Argalas (pian) și Andrei Jipa (chitară).

Ei vor cânta atât compoziții proprii, în stil rock, dar și câteva coveruri ale unor piese care i-au inspirat de-a lungul vieții.

Andreea Vlas este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara. A fost solistă în trupa Twisted Blue, o trupă tânără de jazz din Timișoara îndrumată de Johnny Bota. Alături de această trupă, a participat la festivaluri precum JazzTm, Plai, Ziua Timișoarei. De asemenea, a obținut Marele Premiu la prima ediție a concursului Bega Music Festival.

Dragoș Moldovan a studiat chitara la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara. După ce vocea sa puternică și specială l-a propulsat către câștigarea marelui trofeu în sezonul 9 al concursului Vocea României, acesta s-a implicat în proiecte muzicale proprii, iar din toamna anului 2022 este și vocalist al cunoscutei trupe Krypton – explică STPT.

Comentarii

comentarii