Acasă Administraţie STPT: Traseul liniei de transport școlar S3 va fi prelungit până pe...

STPT: Traseul liniei de transport școlar S3 va fi prelungit până pe strada Mareșal Alexandru Averescu

873
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara atenționează că traseul liniei de transport școlar S3 (Mareșal Constantin Prezan – bulevardul Sudului – bulevardul C. D. Loga) va fi prelungit, începând cu data de 27.01.2020, până pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strada Drubeta.     

Traseu dus/întors: de pe strada Mareșal Constantin Prezan, de la bucla de întoarcere a liniei 15 troleibuz, continuă pe strada Mareșal Alexandru Averescu pănă la intersecția cu strada Drubeta.

Stații dus/întors: „Averescu” (situată la intersecția străzii Mareșal Alexandru Averescu cu Calea Martirilor 1989, după intersecție – sensul spre strada Drubeta), perechea de stații „Profi Averescu” (situate pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu străzile Teodor V. Păcățean, sensul spre strada Drubeta, și Martir Alexandru Ferkel-Suteu –  sensul spre bulevardul Sudului, după trecerea de pietoni, lângă magazinul Profi),

perechea de stații „Profi Drubeta” (situate pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strda Drubeta, în fața magazinului Profi – sensul spre bulevardul Sudului, respectiv lângă stația de taxi, la aprozar –  sensul spre strada Drubeta), „Prezan” (stație existentă L15 troleibuz, situată pe strada Mareșal Constantin Averescu la intersecția cu Calea Martirilor 1989, sensul spre bulevardul Sudului, la Baricada), „Ivan” (situată pe strada Mareșal Constantin Prezan cu strada Nicolae Ivan, lângă spălatoria auto – sensul spre bulevardul Sudului).

Ora de plecare de la capăt de linie se face de la „Profi Drubeta”, de la ora 07:05 -a subliniat Cosmin Bradu, purtător de cuvant STPT.

Comentarii

comentarii