Acasă Actualitate Superaventură în lumea apei, la Aquapic, cu elevii Școlii nr. 2 Timișoara

Superaventură în lumea apei, la Aquapic, cu elevii Școlii nr. 2 Timișoara

DISTRIBUIȚI

Elevii claselor a V-a A, B şi C, din cadrul Școlii nr. 2 de pe strada Mureș nr. 8 din Timișoara, însoțiți de profesorii diriginți Cerasela Ignat, Mirela Lăpugean şi Liana Furlan, împreună cu elevii clasei a VIII-a C și dirigintele Romeo Moanță au vizitat centrul educațional Aquapic, coordonat de Aquatim.

Cei mici s-au organizat în echipe  care s-au “înfruntat” mai întâi în jocuri de cultură generală despre apă şi apoi într-un meci de fotbal pe cinste. Cei mari au intrat în laborator şi au făcut experimente pentru determinarea durității apei urmate, evident, de activități în aer liber.

Loredana Leordean, coordonator de programe educaționale & responsabilitate social, în cadrul Aquapic, le-a fost ghid elevilor și profesorilor şi în vechea uzină de apă şi, astfel, a făcut ca experiența copiilor să fie una de neuitat. Copiii şcolii au fost lăudați pentru atitudine şi comportament şi au fost invitați să revină curând.

După vizita la Aquapic elevii clasei a VIII-a au mai vizitat un obiectiv, Muzeul Catedralei Mitropolitane unde au avut  privilegiul unei prezentări de excepție a celor peste 1.000 de exponate.

De asemenea, călătoria cu vaporaşul pe Bega a fost o încântare pentru copii. Bineînțeles, activitățile s-au încheiat cu o plimbare in centru pentru “refacerea forțelor” la McDonald’s, KFC sau ínghețată.

Copiii au fost însoțiți şi de dna bibliotecar Ileana Neagu, de prof. Cosmin Dinulescu şi de prof. Daniel Milencovici.

 

Comentarii

comentarii