Acasă Actualitate Târgul Liceelor Timișene 2022. Marea deschidere are loc joi

Târgul Liceelor Timișene 2022. Marea deschidere are loc joi

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Sapphire România, în parteneriat cu Flight Festival, Universitatea de Vest din Timișoara și Primăria Nițchidorf, organizează evenimentul de lansare marea deschidere “Tradiții – Obiceiuri – Briefing”.

Evenimentul se va desfășura joi, în data de 24 februarie, de la ora 11:00, atât fizic, cât și virtual, live pe pagina de facebook Târgul Liceelor Timișene. Vor fi prezenți, în sală, voluntarii târgului, elevii de la Nițchidorf, din alte 3 sate apropiate și de la Liceul Nikolaus Lenau Timișoara.

”Vom fi primiți la Nițchidorf cu colac și sare, o tradiție extrem de apreciată în țara noastră. Dezvoltăm multiculturalitatea prin programul artistic care va fi unul divers, conținând prezentare de tradiții specifice zonei, dansuri din cultura germană și românească, audiții. De asemenea, vom avea o zonă gastronomică compusă din preparate specifice mediului rural, cu dorința de a arătă elevilor din zona urbană ce frumoasă e viața chiar și la țară!”, spune Vlad Sârcă.

Prima ediție online a Târgului Liceelor Timișene, cea din 2021, a marcat inovația în domeniul educației și a adus cele mai complexe funcționalități din România. De asemenea, ediția din Timiș a fost și cea mai populară din țară, cu un impact estimat de peste 150.000 oameni și peste 10.000 elevi și părinți ajutați.

Comentarii

comentarii