Acasă Eveniment Timiş: Noi reţineri în cazul ‘IPJ’ Timiş

Timiş: Noi reţineri în cazul ‘IPJ’ Timiş

257
DISTRIBUIȚI

dna-2Audierile la DNA Timişoara au continuat toată noaptea şi au fost emise Ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi pentru alţi suspecţi de fapte de corupţie, urmând ca astăzi să fie prezentaţi, cu toţii, în faţa magistraţilor care vor judeca propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă.
Primii care au ajuns în Arestul Poliţiei Timiş au fost, luni seara, şeful instituţiei, Sorin Munteanu, şi adjunctul său, Florin Bolbos, ambii pentru abuz în serviciu.
Au mai fost reţinuţi pentru 24 de ore primarul oraşului Recaş, Pavel Teodor, pentru abuz în serviciu, ofiţerii de la Rutieră Timiş Vasile Gârbaci şi Cosmin Bledea, suspecţi de dare de mită pentru avansare în funcţie, şeful Poliţiei Recaş, Marius Temu, şi şeful Poliţiei Locale Recaş, Doru Berzescu, ambii pentru abuz în serviciu, şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Marcel Crăciunescu.
Omul de afaceri Eugen Milutinovici a plecat acasă după audieri, dar este pus sub control judiciar pentru intigare la abuz în serviciu.
Luni au mai fost audiaţi ca martori şeful Poliţiei Lugoj, comisar-şef Claudiu Chebici şi şeful Poliţiei Rutiere Lugoj, comisarul-şef Marius Rad, care au plecat acasă după interogatorii.

Comentarii

comentarii