Acasă Monden/Lifestyle Timișoreanul Adrian Despot, fotografiat la masă cu unul dintre patronii Colectiv. Cum...

Timișoreanul Adrian Despot, fotografiat la masă cu unul dintre patronii Colectiv. Cum comentează artistul

778
DISTRIBUIȚI

despot colectivArtistul Paul Hitter a publicat o imagine controversată care îl arată pe Adrian Despot stând la masă cu unul dintre patronii clubului Colectiv.
“Dar pe cine avem noi aici? Vocea străzii, la masă cu? Şi pentru că oamenii nu înţeleg ce mi se pare dubios în poza asta, completez. Mi se părea mai decent să iasă şi să spună: “Băi băieţi, eu îi cunoşteam pe patroni, colaboram, se putea întâmpla la un concert de-al nostru, îmi pare rău, eu nu pot reprezenta strada la Cotroceni în această situaţie””, a spus Paul Hitter, potrivit activenews.ro.
Sunat şi rugat de evz.ro să probeze autenticitatea fotografiei respective, Adrian Despot a avut următoarea reacţie: “Nu fac niciun fel de declaraţie despre absolut nimic ce s-a întâmplat la Colectiv. Este spaţiul media mult, mult prea virusat şi aşa… Mulţumesc. Sper să mă înţelegeţi. O zi bună.”
Paul Hitter este un pictor român, născut în 1982. A studiat la Academia de Arta din Munchen în clasele artistilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel. Până în prezent, a expus în expozitii personale şi de grup în: Bucureşti, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

Comentarii

comentarii