Acasă Cultura Timișorenii sunt invitați la întâlnirea cu ”monștrii sacri” ai filosofiei: Patapievici, Liiceanu...

Timișorenii sunt invitați la întâlnirea cu ”monștrii sacri” ai filosofiei: Patapievici, Liiceanu și Pleșu

2027
DISTRIBUIȚI

În plină pandemie și în stare de alertă, timișorenii, iubitori de literatură bună și eseistică, sunt invitați marți, 9 iunie, de la ora 19:30, la o întâlnire online cu doi dintre cei mai mari scriitori și gânditori români.

Este vorba de Horia-Roman Patapievici și Gabriel Liiceanu  și dezbaterea Înapoi la argument: Dialog despre condiția intelectualului în lumea de azi, despre „piața ideilor”, despre scris și etica scriitorului, despre „bolul spiritual”, despre uitare, despre prostie, despre cuvinte.

Întâlnirea va avea loc aici și este organizată de librăria Humanitas https://bit.ly/HumanitasLive-Inapoi-la-argument-iunie-2020

O altă mult așteptată întâlnire, tot online, va avea loc marți, 23 iunie, de la ora 19:30, când va fi prezentat volumul „Creionul de tâmplărie” de Mircea Cărtărescu: lansare și dialog cu Mirela Nagâț, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

La mai puțin de un an de la apariția volumului de proză „Melancolia”, bestseller Humanitas în 2019, Mircea Cărtărescu revine pe piața literară cu o nouă carte, „Creionul de tâmplărie”, „o minunată colecție cu eseuri și confesiuni despre scriitori și cărți”, „despre sensul literaturii în lumea și în viața noastră”, explică criticul literar Marius Chivu.

Întâlnirea va avea loc aici: https://bit.ly/HumanitasLive-Lansare-Creionul-de-tamplarie-Mircea-Cartarescu

De asemene, joi, 25 iunie, tot de la ora 19:30, va avea loc o dezbatere despre „Dincolo” – Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu.
https://bit.ly/HumanitasLive-Despre-Dincolo-Andrei-Plesu-Gabriel-Liiceanu.

Comentarii

comentarii