Acasă Economic Tipuri și modele de aspirator Karcher

Tipuri și modele de aspirator Karcher

1275
DISTRIBUIȚI

Karcher este o companie producătoare de electronice pentru curățenie, atât pentru uz casnic, cât și pentru companiile de curățenie. Această companie are produse profesionale, de bună calitate și la prețuri accesibile. Un aspirator Karcher este o alegere potrivită pentru cei care își doresc ce este mai bun în materie de electronice pentru curățare.

Vrei să îți cumperi un aspirator Karcher, dar nu știi ce tip sau ce model să alegi? În acest articol îți vom prezenta modele și tipurile de aspiratoare produse de această companie, pentru a îți fi mai ușor să faci această alegere.

Tipuri de aspiratoare în funcție de modul de funcționare

1.   Aspirator cu sac

Un aspirator Karcher cu sac este un model clasic, potrivit pentru persoanele care își doresc ceva care să se încadreze într-un buget mai limitat. Un astfel de aspirator Karcher are un preț cuprins între 260 de lei și 1500 de lei ( versiunea multifuncțională).

2.   Aspirator fără sac

Aspiratorul fără sac este perfect pentru persoanele care nu își doresc să arunci conținutul unui sac și să îl monteze mereu la loc sau să cumpere saci reutilizabili. În cadrul acestui tip de aspiratoare, găsești un model pentru fiecare buzunar, de la 250 de lei și până la 2100 de lei. Aspiratoarele fără sac sunt mai ușor de întreținut, dar tot trebuie să fii atent atunci când arunci praful și resturile.

3.   Aspirator vertical

Aspiratoarele verticale Karcher sunt perfect pentru cei care își doresc un produs pe care îl pot utiliza rapid și fără prea mult efort. Evident, prețul de achiziție este un pic mai ridicat, în comparație cu aspiratoarele clasice. Aspiratoarele verticale sunt cu fir sau fără. Cele cu fir au dezavantajul că firul poate fi prea scurt și trebuie să îl muți dintr-o priză în alta. În cazul celor fără fir, trebuie să îți aduci aminte să îl încarci înainte de a te apuca de curățenie.

4.   Aspirator robot

Acesta este cel mai ușor de utilizat tip de aspirator Karcher. Practic, nici nu trebuie să îl utilizezi, ci să îl pornești și să aștepți să își termine treaba. Animalele de companie nu vor aprecia în mod special acest tip de aspirator și îl pot urmări prin casă, dar așa vei avea parte și de amuzament. Aspiratoarele robot sunt, în general, mai scumpe. Un astfel de model poate costa aproximativ 2000 de lei, însă este o investiție foarte bună pentru că vei avea mai mult timp liber și nu va trebui să faci tu curățenie.

Tipuri de aspiratoare în funcție de suprafață

În gama largă de aspiratoare Karcher regăsești modele potrivite pentru toate tipurile de suprafețe, de la podele și până la spațiile exterioare.În funcție de nevoile tale, poți opta și pentru un aspirator pentru suprafețe multiple. Aceste aspiratoare pot fi mai costisitoare, dar sunt potrivite atât pentru podele, cât și pentru covoare și geamuri.

Dacă îți dorești un aspirator cu o funcție specială, în gama Karcher găsești aspiratoare pentru:

  1. Suprafețe exterioare
  2. Podele
  3. Covoare
  4. Material textil
  5. Geamuri
  6. Saltele
  7. Tapițerie

Un beneficiu al unui aspirator Karcher este faptul că are opțiunea de aspirare umedă sau uscată. Astfel, aspiratoarele multifuncționale pot fi utilizate pentru toate suprafețele prezentate mai sus. Prețul unui aspirator multifuncțional cu aspirare umedă și uscată începe de la 1300 și poate ajunge până la 2500 de lei.

Aspiratoarele pentru geamuri sunt mai mici, cu opțiunea de spălare, dar și de aspirare uscată pentru a trage tot praful de la cadrele geamurilor. Aceste aspiratoare au prețuri destul de mici, în jur de 300 de lei. Ele nu pot fi utilizate pentru alte suprafețe.

Înainte de a achiziționa un aspirator Karcher, trebuie să te uiți la capacitate și la puterea aparatului. Aspiratoare pentru geamuri au o capacitate mică de stocare a prafului și mizeriei. În schimb, există modele care au o capacitate de până la 12 litri. Aceste aspiratoare sunt potrivite pentru spațiile foarte mari.

Acestea sunt principalele tipuri de aspiratoare din gama Karcher. În funcție de nevoile tale și de buget, poți alege un model perfect pentru tine.

Comentarii

comentarii