Acasă Actualitate Titu Bojin vine în sprijinul familiilor cu copii din Timiș cu o...

Titu Bojin vine în sprijinul familiilor cu copii din Timiș cu o propunere surpriză

590
DISTRIBUIȚI

În plină pandemie COVID19, când curățenia trebuie să fie pe primul loc pentru a ne apăra de infecție, consilierul județean Titu Bojin a propus în cadrul şedintei Consiliului Județean Timiș, desfăşurată prin sistemul videoconferinţă, o măsură surpriză și foarte bună pentru a veni în sprijinul familiilor cu copii din judeţ.

Fondurile alocate pentru programul Cornul și laptele (suspendat) să fie direcționate pentru achiziționarea produselor de curățenie, foarte necesare familiilor cu mulți copii.

Bojin a explicat: ”Consider că fondurile alocate prin programul şcolar “Corn şi lapte”, momentan suspendat, ar putea fi direcţionate pentru achiziţionarea unui pachet cu produse de curăţenie şi igienă care ar putea ajunge la familiile cu copii.

După o analiză serioasă în cadrul CJT, pot fi cooptate pentru a sprijini acest demers şi alte instituţii, cum ar fi Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiș.

Solicit şi prin această cale colegilor din executivul CJT să analizeze serios propunerea mea. Judeţul Timiş are un buget considerabil care poate suporta costurile aferente din fonduri proprii, pentru că banii din acest program şcolar vin de la UE.

Eventual, poate fi deschis subiectul cu autorităţile europene responsabile. De asemenea, cred că propunerea ar putea fi analizată chiar la nivel central, cel puțin pentru lunile martie și aprilie.

Consider că în aceste momente complicate, sunt familii pentru care orice formă de sprijin este binevenită. Doar uniți și responsabili putem depăși perioada de grea încercare”.

Comentarii

comentarii