Acasă Administraţie Tot personalul din şcolile speciale administrate de CJ Timiş va fi testat...

Tot personalul din şcolile speciale administrate de CJ Timiş va fi testat pentru prezenţa Covid 19

1718
DISTRIBUIȚI

Întreg personalul şcolilor speciale aflate în administrarea Consiliului Judeţean Timiş va fi testat pentru prezenţa Covid 19. Instituţia a alocat de urgenţă fonduri în acest sens, iar cei vizaţi vor efectua testele la Lugoj şi la Timişoara.

„Sănătatea copiilor cu dizabilități, care învată în școlile speciale din Timiș, aflate în subordinea Consiliului Județean, este extrem de importantă! După întâlnirea avută cu directorii unităților de învățământ și specialiști ai CJ Timiș, am hotărât ca tot personalul școlilor speciale, atât didactic, cât și nedidactic, să fie testat împotriva Covid-19, chiar în această săptămână. Pentru acest lucru, dar și pentru a rezolva alte solicitari venite din partea școlilor speciale, am alocat din fondul de rezervă al Consiliului Județean Timiș, 920.000 de lei”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş., după şedinţa de plen de miercuri.

Testările vor fi efectuate la Spitalul Județean din Timișoara și la Spitalul Municipal din Lugoj. Ambele unități medicale primesc, astfel, 450.000 de lei pentru cumpărarea de kit-uri se testare, reactivi, precum și a altor consumabile. De asemenea, şcolile speciale din Timiș primesc și 12 termoscanere performante, în valoare totală de aproape. 160.000 de lei.

Comentarii

comentarii