Acasă Eveniment Trafic feroviar blocat între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii...

Trafic feroviar blocat între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii a 12 vagoane şi răsturnarea unui vagon, din compunerea unui tren privat de marfă

1417
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii CFR au anunţat că traficul feroviar este blocat, duminică după-amiază, între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii de vagoane din compunerea unui tren privat de marfă.

Traficul feroviar este blocat, duminică după amiază, şi pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii, la intrare în halta Cornuţel Banat, a 12 vagoane şi răsturnarea unui vagon, din compunerea unui tren privat de marfă.

„Trenul care aparţine operatorului privat de marfă Tim Rail Cargo, avea în compunere 25 de vagoane încărcate şi circula pe relaţia Reşiţa Nord – Slatina. Menţionăm faptul că în cazul acestei deraieri, în perioada necesară operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonelor deraiate şi a vagonului răsturnat, SRCF Timişoara va asigura transbordare auto pentru trenurile de călători, pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş” transmite CFR într-un comunicat de presă.

Comentarii

comentarii