Acasă Actualitate Ştrandul arădean se deschide de 1 mai

Ştrandul arădean se deschide de 1 mai

DISTRIBUIȚI

Ştrandul „Neptun” din Arad îşi deschide la 1 mai porţile pentru sezonul estival 2011. Din acest an, vizitatorii ştrandului arădean se vor putea bucura de beneficiile apei termale. Prin forajul realizat a fost captată sursa de apă termală şi adusă la suprafaţă la o temperatură de 35-37 grade şi au fost amenajate două bazine de relaxare şi hidromasaj.

Dar noutăţile anului 2011 nu se opresc aici. Ştrandul pentru copii, amenajat în zona dinspre Podul Decebal, are bazine noi şi modernizate deservite de instalaţii de încălzire a apei cu panouri solare, un tobogan uriaş, loc de joacă pentru copii, plajă cu gazon şi grupuri sanitare noi. Tot din acest an, iubitorii sporturilor cu mingea vor avea la dispoziţie terenuri de fotbal sau volei pe nisip. Lucrările de modernizare pentru noul sezon au avut în vedere şi aspectul general al zonei comerciale, unde s-au eliminat construcţiile abandonate, s-au reamenajat aleile, s-au creat şi s-au reabilitat spaţii verzi.

„Ca în fiecare an, deschiderea oficială a sezonului estival va fi marcată prin evenimente speciale. Duminică, 1 mai 2011, de la ora 17 Ştrandul Neptun va fi gazda Festivalului de Muzică Folk, care în acest an îi va avea ca invitaţi speciali pe Nicu Alifantis şi Ilie Stepan. Tot aici, la ora 17:30 va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor Cupei Aradului la Ciclism, competiţie care se va desfăşura în cursul dimineţii, pe un traseu circuit în centrul oraşului”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Comentarii

comentarii