Acasă Eveniment Trei bărbaţi din Timiş, capturaţi în Giurgiu, când se pregăteau să deschidă...

Trei bărbaţi din Timiş, capturaţi în Giurgiu, când se pregăteau să deschidă un seif furat din Bucureşti

DISTRIBUIȚI

Trei bărbaţi de 36, 40 şi 41 de ani, din judeţul Timiş, care au reuşit să fure din sediul unei societăţi comerciale din Sectorul 2 din Capitală un seif au fost prinşi de poliţişti chiar când se pregăteau să deschidă captura, într-o localitate din judeţul Giurgiu. Cei trei au fost predaţi poliţiştilor din Timiş, aceştia fiind arestaţi preventiv în urma deciziei magistraţilor. 

Potrivit IPJ Timiş, cei trei bărbaţi se ocupau cu furtul de seifuri.

”Trei bărbaţi în vârstă de 36, 40 şi 41 de ani au fost depistaţi în flagrant după ce au sustras un seif din cadrul unei societăţi comerciale din Sectorul 2, Bucureşti”, a transmis, vineri, IPJ Timiş, într-un comunicat de presă.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23:30-00:00, cei trei bărbaţi au scos din funcţiune sistemul de alarmă prin bruierea şi distrugerea acestuia, au pătruns prin efracţie, iar din interiorul unei societăţi comerciale au sustras un seif cu dimensiunile aproximative 60 /40 cm, pe care l-au urcat într-un autovehicul şi au început deplasarea către judeţul Timiş.  

”În timp ce aceştia se deplasau către un loc sigur pentru forţarea seifului, respectiv în apropierea localităţii Poiana lui Stânga (judeţul Giurgiu), aceştia au fost imobilizaţi şi încătuşaţi de poliţiştii Brigăzii de Operaţiuni Speciale Bucureşti şi predaţi de îndată poliţiştilor de investigaţii criminale din Timiş, care i-au condus la audieri. S-a constat că în interiorul maşinii se aflau mai multe dispozitive folosite la comiterea faptei, printre care şi un aparat de bruiaj unde GSM şi radio, seiful sustras şi două recipiente de motorină”, se mai arată în comunicat.

Vineri, cei trei bărbaţi au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, vineri seară se află în desfăşurare 3 percheziţii domiciliare în municipiul Timişoara, în acelaşi dosar.

Comentarii

comentarii