Acasă alegeri locale 2012 UDMR şi-a lansat candidaţii la locale

UDMR şi-a lansat candidaţii la locale

DISTRIBUIȚI

“Si în 2012, ca și în 2008, mergem mai departe împreună cu celelalte minorități, ucraineană, bulgară, respectiv sârbă, fiindcă problemele noaste sunt comune șI, ca atare, și rezolvările sunt comune”, a spus candidatul UDMR la şefia consiliului judeţean, Halasz Ferenc
Candidaţii UDMR Timiş au fost lansaţi oficial în zi de sărbătoare, chiar de Zilele Maghiare Bănăţene. Halasz Ferenc, candidatul UDMR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş şi Szabo Francisc, candidatul uniunii pentru Primăria Timişoara, s-au aflat în mijlocul tinerilor care au cântat şi jucat pe melodii populare maghiare.

„Dorim să fim prezenți în autoritățile locale în continuare, pentru a sprijini instituțiile legate de comunitatea noastră, respectiv de celelalte comunități și, bineînțeles, dorim să participăm la toate proiectele pozitive și să venim și cu idei pentru rezolvarea problemelor din comunitățile locale ale județului”, a declarat preşedintele UDMR Timiş, Halasz Ferenc.

Au lipsit 17 voturi să aibă un consilier judeţean al minorităţilor

Sloganul este “Împreună mai departe” – asta pentru că UDMR merge, în Timiş, pe liste alături de alte minorităţi, la fel cum a făcut şi în mandatul precedent. O alianţă pentru a câştiga locuri în consiliile locale şi în cel judeţean. La alegerile trecute, 17 voturi le-au lipsit minorităţilor pentru a avea un consilier judeţean. “Şi în 2012, ca și în 2008, mergem mai departe împreună cu celelalte minorități, ucraineană, bulgară, respectiv sârbă, fiindcă problemele noaste sunt comune și ca atare și rezolvările sunt comune”, a mai spus candidatul UDMR la şefia consiliului judeţean.

 

 

Comentarii

comentarii