Acasă Eveniment Un autobuz a luat foc în mers. Aproximativ 20 de călători au...

Un autobuz a luat foc în mers. Aproximativ 20 de călători au fost evacuaţi

DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, joi, la un autobuz aflat în mers, la Oradea, şoferul oprind autovehiculul chiar în faţa unităţii de pompieri. Cei aproximativ 20 de călători au reuşit să iasă singuri din autobuz, fără a exista persoane rănite.

”În dimineaţa zilei de joi, 23 martie a.c., în jurul orei 08.05, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au stins rapid un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun, aflat în mers pe strada Avram Iancu din municipiu, şoferul oprind autobuzul chiar în faţa unităţii de pompieri. În momentul în care fumul a pătruns în autobuz, şoferul a oprit autovehiculul, iar cele aproximativ 20 de persoane aflate în interior s-au autoevacuat imediat”, a transmis ISU Bihor.

Pompierii au lichidat incendiul, care se manifesta la motorul autobuzului, în aproximativ două minute, limitând pagubele la instalaţia electrică şi la capacul de plastic al motorului, scrie news.ro.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de efectul termic produs în urma unei defecţiuni la motor.

 În urma incendiului, nu au existat persoane rănite.

Comentarii

comentarii