Acasă Eveniment Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe marginea...

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe marginea drumului

482
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost găsit mort în mașină, aceasta fiind răsturnată la ieșirea din localitatea arădeană Călugăreni către Bodrog. Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului în jurul orelor 05:30, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„În această dimineață în jurul orei 05.30, echipajul SMURD TIM si echipajul descarcerare a intervenit la ieșire din Călugăreni către Bodrog la un accident rutier. La sosirea echipajelor de intervenție au găsit un autoturism răsturnat, în mașină o victimă, bărbat, încarcerată si decedata”, a declarat Gigi Pleșca purtător de cuvânt al ISU Arad.

Se pare că șoferul de 31 de ani a intrat într-un stâlp de beton, iar apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile  „În această dimineață în jurul orei 5, a avut loc un accident rutier pe D.J.682.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din localitatea Zădăreni, a condus un autoturism din direcția Zădăreni spre Felnac iar în localitatea Călugăreni a intrat în coliziune cu un stâlp de beton după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului, acesta fiind singur în autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea accidentului”, a declarat Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii