Acasă Eveniment Un danez a intrat în România fără să oprească maşina la controlul...

Un danez a intrat în România fără să oprească maşina la controlul de frontieră. Poliţiştii l-au găsit în trafic și au spart geamul autoturismului pentru a-l scoate din acesta

DISTRIBUIȚI

Un cetăţean danez, în vârstă de 44 de ani, a trecut cu maşina, în viteză, joi, prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier 2, din judeţul Mehedinţi, fără a opri la controlul poliţiştilor de frontieră. Şoferul a fost oprit în trafic, fiind blocat de echipajele IPJ. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă neamul maşinii bărbatului pentru a-l scoate pe acesta din vehicul şi a-l legitima, scrie news.ro

”Astăzi, 26 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost informat de poliţiştii de frontieră că un autoturism a trecut prin bariera Porţile de Fier 2, fără să oprească. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au efectuat filtre pe căile de comunicaţii dinspre Porţile de Fier II,iar pe DN 56 A, în localitatea Hinova,  zona peco, au observat un vehicul ce se deplasa cu viteză, iar la aproximativ 150 de metri de intersecţia cu DN6, vehiculul a fost blocat în trafic”, a transmis IPJ Mehedinţi, joi după-amiază.

Poliţiştii au spart geamul maşinii bărbatului.

”Ulterior, poliţiştii au procedat la spargerea geamului portierei stânga faţă, deschizând portiera, după care au extras conducătorul auto din vehicul şi l-au încătuşat”, a mai precizat IPJ Mehedinţi.

Bărbatul a fost legitimat, stabilindu-se că este cetăţean danez şi are 44 de ani, iar după controlul corporal poliţiştii l-au predat colegilor lor de frontieră.

Comentarii

comentarii