Acasă Actualitate Un deces și 48 de cazuri noi de COVID-19 în Timiș. Noi...

Un deces și 48 de cazuri noi de COVID-19 în Timiș. Noi cazuri la centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Lugoj

1093
DISTRIBUIȚI

Pe 26 august, în Timiș se înregistrează 48 de noi cazuri de COVID-19. „Cele 48  de persoane sunt din: Timișoara – 32 , Lugoj – 5, Sânnicolau Mare – 2, Giroc – 1, Livezile – 1, Secaș – 1, Bazoș (Recaș) – 1, Chevereșu Mare – 1, Altringen (Bogda) – 1, Giarmata Vii (Ghiroda) -1 , Recaș -1, Bacova (Buziaș) -1”, transmit reprezentanții Prefecturii Județului Timiș.

Alte date indică un nou deces provocat de COVID-19 în județ, 190 de persoane încă internate în spitalele dedicate, din care 17 la ATI. În ultimele 24 de ore, au fost analizate 1.952 de probe și au fost finalizate 39 de anchete epidemiologice, cu alte nouă încă aflate în desfășurare.

În privința focarelor, rămân active toate cele șapte din Timiș, cu cinci noi cazuri înregistrate la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Lugoj. În rest, numărul de cazuri cu legătură între ele, în cadrul celorlalte focare, rămâne același, pentru fiecare. Datele oferite de DSP Timiș:

„UNITATE ECONOMICĂ –   8 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

INSPECTORATUL DE POLIȚIE TIMIȘ –  19 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 4 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 29 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE PRIVATĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT – 5 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 3 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITARE NEUROPSIHIATRICĂ LUGOJ-16 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere”.

Comentarii

comentarii