Acasă Eveniment Un fost sportiv de performanță, dispărut de acasă, a fost găsit de...

Un fost sportiv de performanță, dispărut de acasă, a fost găsit de polițiștii locali din Arad

633
DISTRIBUIȚI

În această dimineață, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Ilfov a fost dat dispărut. El a fost găsit de către polițiștii locali arădeni, care au făcut chetă ca să-i cumpere bilet și l-au trimis acasă.

Familia bărbatului a aflat că acesta ar fi ajuns la Arad și a sunat la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Arad. S-a cerut ajutorul polițiștilor locali arădeni, deoarece bărbatul dispărut de acasă suferă de epilepsie și piederi temporare de memorie. Acesta, fost sportiv de performanță, a plecat de acasă cu gândul de a ajunge în străinătate. Cu o zi înainte ca dispariția lui să fie reclamată de familie, el s-ar fi rătăcit în Ungaria, iar noaptea de 14 spre 15 mai și-ar fi petrecut-o în Gara CFR Arad.

La mai puțin de o oră după apelul familiei, în baza informațiilor furnizate de Serviciul Dispecerat-Monitorizare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 51 de ani în zona UTA. Fostul sportiv de performanță nu le-a putut furniza polițiștilor locali detalii legate de modul în care a ajuns în Arad, din pricina pierderilor de memorie. Pentru a-l trimite acasă cu trenul, polițiștii locali au făcut chetă, i-au cumpărat bilet, l-au urcat în tren și au apelat la sprijinul șefului de tren, pentru ca bărbatul să călătorească în deplină siguranță până la familia care îl așteaptă în Gara de Nord din București.

Comentarii

comentarii