Acasă Eveniment Un pacient bolnav de cancer s-a sinucis, aruncându-se în gol de la...

Un pacient bolnav de cancer s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul patru al spitalului

DISTRIBUIȚI

Un pacient oncologic, internat la spitalul Gavril Curteanu din Oradea a murit, după ce s-a aruncat de la etajul patru al clădirii.

Tragedia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 05:00. Victima este un bărbat în vârstă de 58 de ani, care era în fază terminală a bolii. În momentul în care a decis să se sinucidă, el se afla singur în salon şi s-a aruncat de la fereastră. În urma impactului cu solul bărbatul a decedat, scrie Bihoreanul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, a declarat vineri că, în urma verificărilor declanşate de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea, nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

“Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a explicat comisarul-şef Fărcuţa.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei, a mai spus purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor.

Comentarii

comentarii