Acasă Eveniment Un pacient internat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Timișoara a căzut...

Un pacient internat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Timișoara a căzut de la înălţime. Are răni la cap şi la picioare

DISTRIBUIȚI

Un pacient de 44 de ani, internat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială care aparţie de Spitalul Municipal Timişoara, s-a prăbuşit de la înălţime. În urma incidentului, bărbatul, care este diagnosticat şi cu autism şi care era însoţit de mama sa, s-a ales cu răni la nivelul capului şi picioarelor.

În noaptea de joi spre vineri, un pacient de 44 de ani, diagnosticat cu autism, care a fost internat cu mama sa la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială care aparţine de Spitalul Municipal Timişoara, s-a prăbuşit de la etaj, într-un moment de neatenţie a mamei sale care se afla cu el în salon.

În jurul orei 01.00, pacientul a fost găsit prăbuşit în faţa clinicii, dupa ce, se pare, a căzut de la primul etaj. însă nu din salon, întrucât acesta are ferestrele securizate. În urma căzăturii, bărbatul are traumatisme la picioare şi traumatism cranio-cerebral. Acesta s-ar fi aplecat peste o fereastră a imobilului să privească afară, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Un echipaj al ambulanţei a intervenit imediat şi l-a transportat la Urgenţe la Spitalul Municipal Timişoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut incidentul, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii