Acasă Eveniment Un poliţist din Arad a fost înjunghiat de un bărbat care a...

Un poliţist din Arad a fost înjunghiat de un bărbat care a provocat scandal într-un tren

461
DISTRIBUIȚI

Un agent de poliţie din cadrul Serviciului Regional de Transporturi Feroviare Arad a fost înjunghiat de mai multe ori cu un briceag de către un bărbat aflat în stare de ebrietate care a provocat, în cursul nopţii de luni spre marţi, un scandal într-un tren accelerat.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, inspector principal Camelia Tuduce, a precizat că personalul de serviciu al CFR a sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, că într-un tren accelerat care urmează să sosească în staţia CFR Arad se află un bărbat în stare de ebrietate care provoacă scandal.
„În aceste condiţii, pe peronul Stației CFR Arad, la sosirea trenului accelerat 1923 Timișoara Nord – Sighetul Marmației, un agent de poliţie din cadrul Serviciului Regional de Transporturi Feroviare Arad a identificat persoana recalcitrantă şi i-a solicitat să coboare din tren. Bărbatul a devenit foarte violent și i-a aplicat agentului de poliție trei lovituri cu un briceag, în zona gâtului și în partea stângă a toracelui, provocându-i o plagă tăiată și distrugerea uniformei. Cu toate că a fost rănit, agentul de poliţie, în vârstă de 33 de ani, a reuşit imobilizarea şi reţinerea agresorului“, a declarat inspector principal Camelia Tuduce.
Agentului de poliție i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Arad, iar agresorul, Ioan C., de 54 ani, din judeţul Sibiu, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Sursa: NewsIn

Comentarii

comentarii