Acasă Eveniment Un român a plătit 2000 de euro pentru un permis de conducere...

Un român a plătit 2000 de euro pentru un permis de conducere unguresc fals

1239
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, pentru care a plătit suma de 2.000 de euro.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean român, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu, la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, tânărului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un document cu însemnele autorităţilor din Ungaria.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că actul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total. S-a constatat că bărbatul nu deține un permis de conducere. El a declarat că şi-a cumpărat documentul fals cu suma de 2.000 de euro, din Ungaria.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Comentarii

comentarii