Acasă Eveniment Un șofer beat și unul drogat, depistați luni seară de polițiștii rutieri...

Un șofer beat și unul drogat, depistați luni seară de polițiștii rutieri pe drumurile din Timiș

DISTRIBUIȚI

În seara de luni, 13 februarie, și în noaptea spre marți, polițiștii rutieri din Timiș au depistat doi șoferi bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Unul care consumase canabis, și unul care consumase alcool. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

„La data de 13.02.2023, în jurul orei 19:35, polițiștii Orșului Făget și cei ai Secției 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control, pe DJ 609 B în localitatea Bethausen, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 18 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, transmit polițiștii în legătură cu primul caz.

„La data de 14.02.2023, în jurul orei 03:30, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timişoara au oprit pentru control pe Calea Aradului din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, spun și despre cel de-al doilea.

Primul șofer s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”. Celălalt, la fel, dar pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Comentarii

comentarii