Acasă Eveniment Un student la Drept din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci...

Un student la Drept din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

614
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Un tânăr student la Drept, din Timișoara, s-a aruncat în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia. Nimeni nu își explică gestul lui, mai ales că el locuia la etajul trei, însă a decis să urce până la nivelul cinci.

Băiatul a deschis fereastra de pe casa scărilor și a sărit în gol. În cădere s-a izbit de o balustradă de la etajul doi, iar mai apoi s-a prăbușit pe asfaltul din spatele blocului.

Tragedia s-a petrecut putin dupa ora 16:00. O bubuietura puternica a alertat locatarii blocului care au iesit pe geam sa vada ce se intampla. Trupul studentului era prăbușit pe caldarâm.

Câțiva trecători l-au găsit și au dat alarma, la numărul de urgență 112. Imediat la fața locului a venit o Ambulanță, care l-a resuscitat mai bine de o oră.

Din păcate, tânărul a fost declarat decedat.

Studentul a lăsat în urmă două mesaje de adio: unul pentru iubita lui, în care își cerea iertare pentru gestul său, și altul pentru prietenii săi cei mai buni, prin care le încredința niște parole IT.

Trupul neinsufletit al tanarului a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce anume l-a impins pe tanarul de numai 21 de ani la gestul extrem.

Comentarii

comentarii