Acasă Eveniment Un tată de 31 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din vestul...

Un tată de 31 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din vestul țării

DISTRIBUIȚI

spanzurat 64133400Tragedie într-o familie din Bihor, după ce capul familiei a fost găsit spânzurat într-o pădure. Bărbatul, tată a doi copii, din care unul grav bolnav, îi spusese soţiei intenţia de a-şi încheia socotelile cu viaţa. La scurt timp după mărturisire, omul a plecat de acasă.

„Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!” Un tată de 31 de ani din Bihor, găsit spânzurat într-o pădure

Speriată, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. Oamenii legii au început să-l caute și l-au găsit, într-un final, spânzurat, în pădurea din Cihei.

„Bărbatul a fost identificat ca fiind o persoană în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Cihei. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni, dar cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei”, a declarat sâmbătă pentru Bihoreanul Ioana Lascău, ofițer de presă al Poliției Bihor.

„Viața mea a luat sfârșit, deodată cu a ta!”, a fost mesajul postat de soţia bărbatului la scurt timp după ce a aflat că partenerul său de viaţă este mort.

Perechea avea doi copii mici, dintre care unul bolnav. Din 2019, cei doi soți au început să strângă banii necesari pentru tratamente, copilul fiind diagnosticat atunci cu anevrism de venă Galeni, hidrocefalie operată cu șunt, malformație arterio venoasă, epilepsie, tetrapareză flască, retard psihomotor sever, chisturi multiple cerebrale și edem cerebral.

Comentarii

comentarii